Als kind hield ik veel van dieren. Toen iemand ooit eens tegen mij zei: “Wie van dieren houdt, houdt ook van mensen”, ben ik daar eens verder over na gaan denken. Mijn pad bracht me bij een sociale opleiding in Nijmegen, waar ik veel over mensen in het algemeen en over mezelf heb geleerd. Ik rolde via vrijwilligerswerk in de wereld van mensen met een verstandelijke beperking. De openheid en kinderlijke eenvoud waarmee deze mensen in het leven staan, raakte mij en ik werk nog steeds graag met en voor hen, nu ook beroepsmatig. Van kind af aan heb ik veel plezier gehad in het houden van optredens. Of het nu in een koor was, poppentheater met mijn zus of meespelen in een musical, ik vond het altijd leuk. En toen ik als kind besefte dat ik andere mensen blij kon maken met iets waar ik zélf veel plezier in had, werd dat voor mij een belangrijk uitgangspunt. Ik geloof in de kracht die dat geeft en dat merk ik nog steeds met ons kindertheater. Andere hobby’s/passies van mij naast het samenleven met Goof, zijn de Japanse krijgskunst Aikido, wandelen en andere actieve bezigheden in de natuur, tekenen, stripboeken verzamelen en omgaan met paarden via de principes van het natuurlijk paardrijden.
Als kind wilde ik al schrijver worden, of filmregisseur of striptekenaar. Het leek me fantastisch om van m’n fantasie te kunnen leven. Op m’n vierde dicteerde ik al hele verhalen over ridders aan m’n moeder, die ze welwillend woord voor woord noteerde. Uiteindelijk heb ik een opleiding tot dramadocent gevolgd. Met dat diploma regisseerde ik in de bollenstreek een hele serie grootschalige musicals met amateurs, zoals Jesus Christ Superstar en Hair, maar daar kun je helaas niet van leven. Tegenwoordig werk ik als kinderwerker bij een welzijnsorganisatie in Leiden. Daar houd ik me bezig met vrijetijdsclubs voor kinderen, en opvoedingsondersteuning voor ouders. De directheid en eerlijkheid van kinderen spreekt me bijzonder aan. Maar ook het feit dat de grens tussen realiteit en fantasie bij hen nog niet definitief is getrokken, fascineert mij mateloos. Ik vind het heerlijk de volwassen wereld achter mij te laten, en met de kinderen op avontuur te gaan. Hobby’s: Verrassende films, stripverhalen, middeleeuwen (de kindertijd van onze samenleving), muziek uit Bretagne (Fr), leven met Inge, en spelen voor en met kinderen.
Home Voorstellingen voor kinderen Alle voorstellingen op een rijtje Het eendje dat niet durfde te vliegen Een draak van niks Wendy vangt een dino Wendy en haar poppen Een huis vol speelgoed Wendy en het geheimzinnige doosje Gwenola en de plaaggeesten Het huis der fluisteringen Het kasteel der fluisteringen De Jonkvrouw en de Troubadour Buurman contra Buurvrouw Het masker van Maximus Verstandelijk gehandicapten Alban de voorstelling Alban tussen het publiek Fantasyvoorstellingen Fantasyvoorstellingen op een rijtje Een draak van niks Gwenola en de plaaggeesten De Jonkvrouw en de Troubadour Het kasteel der fluisteringen Voor kleine groepen Een huis vol speelgoed Sinterklaas Waar is Sinterklaas? Sinterklaas en de reuzen Andere vormen Santekraam Expedities Technische gegevens Prijzen en voorwaarden Klein Duimpje Wie zijn wij? Uitgangspunten Contact