Wij voelen ons helemaal thuis in de grenzeloze wereld van wijze elven, puistige trollen, gevaarlijke draken en machtige tovenaars en heksen, kortom de wereld van zwaarden en magie. Ook veel kinderen kunnen erg genieten van deze sprookjeswerelden, met meer uiterlijke schoonheid, zwaarden en monsters dan ze bij de traditionele Hans en Grietje -achtige sprookjes zijn gewend.
Maar we blijven natuurlijk wel Groot Duimpje. In onze fantasy voorstellingen mengen we de weidse horizonten van de moderne fantasy met de onschuld en herkenbaarheid van de traditionele sprookjes. Dus aan de ene kant zwaardvechtende prinsessen en kwade machten uit de duisternis, maar ook prinsessen die kikkers zoenen en heksen met een kromme neus die op een bezem rondvliegen. En die kwade machten vallen in 2e instantie altijd wel mee. Meestal hebben ze iets oenigs of grappigs, of blijken ze op hun eigen manier best vriendelijk. We zijn er niet op uit de kinderen angstdromen te bezorgen. We willen ze juist sterk maken, door het kwaad te relativeren, en iets ongevaarlijks en overwinbaars mee te geven. Hoewel de personages zeker proberen met het zwaard die overwinning te behalen, blijkt dat altijd zinloos. Aandacht, begrip en liefde zijn de wapens waar onze helden mee overwinnen.
Hier onder vindt u onze fantasyvoorstelingen, gerangschikt naar leeftijd. Als u de titel aanklikt vindt u uitgebreide informatie. De pagina's van de fantasy voorstellingen zijn ook onderling gelinkt, zodat u er doorheen kunt bladeren.
4 t/m 8 jaar
6 t/m 11 jaar
5 t/m 10 jaar
6 t/m 10 jaar
Home Voorstellingen voor kinderen Alle voorstellingen op een rijtje Het eendje dat niet durfde te vliegen Een draak van niks Wendy vangt een dino Wendy en haar poppen Een huis vol speelgoed Wendy en het geheimzinnige doosje Gwenola en de plaaggeesten Het huis der fluisteringen Het kasteel der fluisteringen De Jonkvrouw en de Troubadour Buurman contra Buurvrouw Het masker van Maximus Verstandelijk gehandicapten Alban de voorstelling Alban tussen het publiek Fantasyvoorstellingen Fantasyvoorstellingen op een rijtje Een draak van niks Gwenola en de plaaggeesten De Jonkvrouw en de Troubadour Het kasteel der fluisteringen Voor kleine groepen Een huis vol speelgoed Sinterklaas Waar is Sinterklaas? Sinterklaas en de reuzen Andere vormen Santekraam Expedities Technische gegevens Prijzen en voorwaarden Klein Duimpje Wie zijn wij? Uitgangspunten Contact