Door middel van statieven en doeken maken we in een verduisterde ruimte meerdere kamers, die we vervolgens aankleden. Daarna gaat 1 van ons elk half uur met een groepje kinderen naar binnen op ontdekkingstocht, om daar een avontuur te beleven. Daarbij zijn de kinderen niet enkel toeschouwer, maar moeten zij ook problemen oplossen. Op dit moment hebben we 3 varianten.
Deze expeditie waagt zich in een spookhuis, waaruit een griezelig gehuil klinkt. De avonturiers ontmoeten daar het schattige spookje Mook, dat z´n ouders kwijt is. Samen met Mook kunnen de kinderen door muren lopen, en zo gaat de expeditie op zoek naar Mook´s ouders. Natuurlijk gaat dat niet zonder problemen.
Een dichter zit vast in zijn hoofd, dus vertrekt er een expeditie zijn hoofd in, om hem weer te bevrijden. De kinderen belanden o.a. in de gehoorkamer, de rijmkwab en de ideeënkwab, en moeten allerlei problemen oplossen om orde op zaken te stellen.
Technische gegevens Voor een expeditie hebben we een ruimte nodig van minimaal 4 x 8 meter (liefst meer) die zo veel mogelijk verduisterd is. Er moet een stopcontact van 220 volt zijn met stoppen die er niet bij het minste of geringste uitvliegen. De ingang moet te sluiten zijn met een deur, en het moet geen bezwaar zijn dat we veel lawaai maken. Hier kunt u klikken voor de de prijs Geinteresseerd? Neem dan contact met ons op.
Deze expeditie gaat de aarde in, op zoek naar het licht van een ingeslagen meteoor. In de onderaardse ruimtes vinden meerdere ontmoetingen plaats, en niet iedereen is blij met het bezoek, dus er moet regelmatig worden geslopen. Uiteindelijk blijkt dat het licht van de meteoor alleen is te vinden in absolute duisternis. Voor deze expeditie hebben we een absoluut verduisterde ruimte nodig, bij voorkeur een kelder.
Home Voorstellingen voor kinderen Alle voorstellingen op een rijtje Het eendje dat niet durfde te vliegen Een draak van niks Wendy vangt een dino Wendy en haar poppen Een huis vol speelgoed Wendy en het geheimzinnige doosje Gwenola en de plaaggeesten Het huis der fluisteringen Het kasteel der fluisteringen De Jonkvrouw en de Troubadour Buurman contra Buurvrouw Het masker van Maximus Verstandelijk gehandicapten Alban de voorstelling Alban tussen het publiek Fantasyvoorstellingen Fantasyvoorstellingen op een rijtje Een draak van niks Gwenola en de plaaggeesten De Jonkvrouw en de Troubadour Het kasteel der fluisteringen Voor kleine groepen Een huis vol speelgoed Sinterklaas Waar is Sinterklaas? Sinterklaas en de reuzen Andere vormen Santekraam Expedities Technische gegevens Prijzen en voorwaarden Klein Duimpje Wie zijn wij? Uitgangspunten Contact