Thema Zowel het eendje als de prinses lijken niet op hun plek in hun eigen leven. Toch blijven ze ongegeneerd zich zelf. Hierdoor blijven ze, ondanks de problemen die hun gedrag oplevert, wel hun eigen pad volgen. Dat leidt er toe dat het eendje een groep kabouters helpt een draak te verjagen, en daarbij per ongeluk zijn hoogtevrees overwint. Als de prinses het diertje terug naar z´n moeder brengt ontdekt ze dat de brulkikker de door haar gezochte prins is. Kortom, voor iedereen is er een plekje, zolang je maar jezelf durft te zijn.
Verhaal Uit het ronde ei van Mamma Mia komt een prachtig vogeltje gekropen, terwijl uit het vierkante ei van Mamma Zia een klunzig eendje tevoorschijn komt. Tot overmaat van ramp heeft het diertje ook nog eens hoogtevrees, waardoor het niet durft te vliegen. Dat is lastig. Hoe moet hij nu ontkomen aan de vreselijke brulkikker? Als dat akelige beest op een dag de aanval inzet ontsnapt het eendje aan een ballon, en belandt in het haar van een prinses. Deze is op zoek naar haar prins, en ze zoent daarom elke kikker die ze kan vinden. Tevergeefs. Het eendje besluit haar te helpen op het liefdespad. Na een aantal avonturen belanden ze bij de kabouters, die het aan de stok hebben met een draak. Om een lang verhaal wat korter te maken: Aan het eind zijn de kabouters bevrijd, heeft de prinses haar prins gevonden, en durft het eendje te vliegen.
Voorstelling Deze voorstelling voor de kleintjes gaat over een eendje met hoogtevrees, dat niet durft te vliegen. Hierdoor belandt hij in een sprookjesachtig avontuur met een prinses, kikkers, een reuzenvogel, kabouters en een draak. De kabouters worden gespeeld door de kinderen, en behalve de prinses, die van vlees en bloed is, worden alle rollen vertolkt door vriendelijk ogende poppen.
Volgende voorstelling
Leeftijd: 3 t/m 6 jaar. Duur: ongeveer 50 minuten Hier kunt u klikken voor de de prijs en de technische gegevens Geinteresseerd? Neem dan contact met ons op.
Vorige voorstelling
Home Voorstellingen voor kinderen Alle voorstellingen op een rijtje Het eendje dat niet durfde te vliegen Een draak van niks Wendy vangt een dino Wendy en haar poppen Een huis vol speelgoed Wendy en het geheimzinnige doosje Gwenola en de plaaggeesten Het huis der fluisteringen Het kasteel der fluisteringen De Jonkvrouw en de Troubadour Buurman contra Buurvrouw Het masker van Maximus Verstandelijk gehandicapten Alban de voorstelling Alban tussen het publiek Fantasyvoorstellingen Fantasyvoorstellingen op een rijtje Een draak van niks Gwenola en de plaaggeesten De Jonkvrouw en de Troubadour Het kasteel der fluisteringen Voor kleine groepen Een huis vol speelgoed Sinterklaas Waar is Sinterklaas? Sinterklaas en de reuzen Andere vormen Santekraam Expedities Technische gegevens Prijzen en voorwaarden Klein Duimpje Wie zijn wij? Uitgangspunten Contact