Voorstelling In deze magische voorstelling ontdekt Wendy een verborgen wereld, die zich in een raadselachtig doosje bevindt. Nieuwsgierig gaat ze deze wereld binnen, en heeft daar een aantal bizarre ontmoetingen.
Thema Deze voorstelling zit vol verassingen. Onder bewegende takken vindt Wendy een egeltje, en in een doosje blijkt zich een hele wereld te bevinden. Daar verschijnen op de meest onverwachte plekken personages, die vaak anders blijken te zijn dan je eerst denkt. Wendy weet ver te komen door zich steeds aan de wisselende omstandigheden aan te passen. Daarvoor betaalt ze wel een prijs. Ze begon de reis om het egeltje terug te krijgen, maar uiteindelijk besluit ze het dier achter te laten bij de keizer. Aan de andere kant keert ze onverwacht wel huiswaarts met haar geheime wens Een eigen draakje.
Verhaal Wendy vindt buiten een egeltje, wat ze meeneemt naar huis. Vanaf dat moment gebeuren er vreemde dingen. Voorwerpen verdwijnen, en als iedereen slaapt sluipt er een blinde tovenaar door het huis, op zoek naar het egeltje. De volgende ochtend kan Wendy het diertje nergens meer vinden. Wel staat er een raadselachtig doosje op tafel. Met enige moeite weet ze in het doosje te belanden, waar zich een verborgen wereld blijkt te bevinden. Daar heeft ze een aantal verassende ontmoetingen. Zo is er een oud konijn dat haar fopt, een prullenbak die steeds alle proppen naar buiten werpt, een meisje dat haar kat kwijt is, en dieren die niet weten wat voor dier zij zijn. Uiteindelijk vindt ze haar egeltje bij de oude tijger, die keizer is in het doosje. De 2 blijken al heel lang bij elkaar te horen. Wendy legt zich er bij neer en gaat weer huiswaarts, maar niet voordat ze met een wensmand een nieuw huisdier heeft gekregen Een draakje.
Volgende voorstelling
Vorige voorstelling
Leeftijd: 5 t/m 9 jaar. Duur: ongeveer 50 minuten Hier kunt u klikken voor de de prijs en de technische gegevens Geinteresseerd? Neem dan contact met ons op.
Home Voorstellingen voor kinderen Alle voorstellingen op een rijtje Het eendje dat niet durfde te vliegen Een draak van niks Wendy vangt een dino Wendy en haar poppen Een huis vol speelgoed Wendy en het geheimzinnige doosje Gwenola en de plaaggeesten Het huis der fluisteringen Het kasteel der fluisteringen De Jonkvrouw en de Troubadour Buurman contra Buurvrouw Het masker van Maximus Verstandelijk gehandicapten Alban de voorstelling Alban tussen het publiek Fantasyvoorstellingen Fantasyvoorstellingen op een rijtje Een draak van niks Gwenola en de plaaggeesten De Jonkvrouw en de Troubadour Het kasteel der fluisteringen Voor kleine groepen Een huis vol speelgoed Sinterklaas Waar is Sinterklaas? Sinterklaas en de reuzen Andere vormen Santekraam Expedities Technische gegevens Prijzen en voorwaarden Klein Duimpje Wie zijn wij? Uitgangspunten Contact