Moeder en kind Vogel Wilma is gek op knuffelen, en haar dochtertje Janine is erg nieuwsgierig en ontdeugend. Samen maken ze de omgeving onveilig.
Muziek op Wielen Een kleurig gekleed personage duwt een accordeoniste op wielen over het terrein. Hij heeft een knop bij zich. Als je er op drukt speelt ze een liedje speciaal voor jou.
Agent en Boef Boef is op de vlucht, en probeert mensen over te halen hem te verstoppen. Agent zit hem op de hielen, doet overal onderzoek, en zet driftig op haar fluitje blazend de achtervolging in als ze hem ergens ontwaart.
Dit programma is bedoeld voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking, en is vooral geschikt voor feesten, braderieën etc. We lopen als verschillende, vaak duidelijk herkenbare types over het terrein. Vanuit deze rollen zoeken we contact met de bezoekers, of proberen we reacties uit te lokken. Bij het basisaanbod zijn we 5 uur aanwezig, waarvan we minimaal 4 uur daadwerkelijk tussen het publiek te vinden zijn. In overleg is echter van alles mogelijk. Rekening houdend met de gelegenheid, sfeer en reacties stellen we ter plekke een programma samen uit de onderstaande onderdelen.
Afstandbediening Mevrouw de Vries heeft haar man onder controle weten te krijgen. Wie dat wil mag de afstandsbediening proberen.
De Schoonmakers Deze enthousiaste schoonmakers maken alles schoon waar hun oog op valt…. zelfs de omstanders.
Twee Toeristen Henk en Annie zijn op vakantie en zoeken een camping, of anders in elk geval een plekje om te slapen. Ze vragen iedereen de weg, of zoeken hulp bij het vinden en inrichten van een slaapplek.
afbeelding volgt later
Draak met oppasser Deze chagrijnige draak brengt ballen die je weggooit naar je terug, en daagt je uit voor een snelheidstest. De oppasser zorgt ervoor dat hij het publiek geen kwaad kan doen.
Technische gegevens Buiten gebruiken we als uitvalsbasis onze auto, die dus op het terrein moet kunnen staan. Bij een overdekte festiviteit willen we graag beschikken over een zeer nabij gelegen ruimte die kan worden afgesloten, voor opslag en verkleden.
Bruid en Bruidegom Bruid en Bruidegom willen dolgraag trouwen, maar hebben daar wel hulp bij nodig. Van het kiezen van een ring tot aan het geven van het Ja-woord, niets gaat vanzelf.
Hier kunt u klikken voor de de prijs. Geinteresseerd? Neem dan contact met ons op.
Home Voorstellingen voor kinderen Alle voorstellingen op een rijtje Het eendje dat niet durfde te vliegen Een draak van niks Wendy vangt een dino Wendy en haar poppen Een huis vol speelgoed Wendy en het geheimzinnige doosje Gwenola en de plaaggeesten Het huis der fluisteringen Het kasteel der fluisteringen De Jonkvrouw en de Troubadour Buurman contra Buurvrouw Het masker van Maximus Verstandelijk gehandicapten Alban de voorstelling Alban tussen het publiek Fantasyvoorstellingen Fantasyvoorstellingen op een rijtje Een draak van niks Gwenola en de plaaggeesten De Jonkvrouw en de Troubadour Het kasteel der fluisteringen Voor kleine groepen Een huis vol speelgoed Sinterklaas Waar is Sinterklaas? Sinterklaas en de reuzen Andere vormen Santekraam Expedities Technische gegevens Prijzen en voorwaarden Klein Duimpje Wie zijn wij? Uitgangspunten Contact