Leeftijd: 4 t/m 8 jaar. Duur: ongeveer 50 minuten Hier kunt u klikken voor de de prijs en de technische gegevens Geinteresseerd? Neem dan contact met ons op.
Voorstelling In deze gemoedelijke sprookjesvoorstelling zien we hoe een heks haar nieuwe draak traint voor de drakenspelen. Helaas is het dier veel te snoezig en angstig om aan haar opdrachten te voldoen. Zal het op tijd lukken het sullige beest in een kampioen te veranderen?
Thema In Een Draak van Niks laten we zien dat het zinloos is gedrag van iemand te verwachten dat niet bij diegene past. Het kan zelfs leiden tot gevaarlijke situaties. Aan het eind van de voorstelling ziet de heks dit in. En als de draak weer in een prins is veranderd, en er geen opdrachten en verwachtingen meer zijn, gloort er zelfs voorzichtig iets dat kan uitdraaien op een romance.
Verhaal Een prins trekt door een betoverd woud, op zoek naar een prinses. Hij ontmoet een konijn, dat hem vertelt dat ze een prinses is, die door een heks is betoverd. Samen dringen ze binnen in het heksenhuis, en vinden daar haar toverstok. Dan blijkt het konijn echter geen prinses maar de heks zelf. Ze heeft een draak nodig voor de drakenspelen, en tovert de prins om in een draak. Tot afschuw van de heks blijkt het een snoezige bange draak, die liever een cavia knuffelt dan op wacht staat. Ook het vliegen en vuur spuwen gaat bepaald niet van een leien dakje. Omdat de draak zich schaamt probeert hij de heks te helpen, maar brengt haar daarmee juist in levensgevaar. Gelukkig weet hij haar ook weer te redden. Teleurgesteld verandert ze de draak weer in een prins.
Volgende voorstelling
Volgende fantasy voorstelling
Vorige voorstelling
Vorige fantasyvoorstelling
Home Voorstellingen voor kinderen Alle voorstellingen op een rijtje Het eendje dat niet durfde te vliegen Een draak van niks Wendy vangt een dino Wendy en haar poppen Een huis vol speelgoed Wendy en het geheimzinnige doosje Gwenola en de plaaggeesten Het huis der fluisteringen Het kasteel der fluisteringen De Jonkvrouw en de Troubadour Buurman contra Buurvrouw Het masker van Maximus Verstandelijk gehandicapten Alban de voorstelling Alban tussen het publiek Fantasyvoorstellingen Fantasyvoorstellingen op een rijtje Een draak van niks Gwenola en de plaaggeesten De Jonkvrouw en de Troubadour Het kasteel der fluisteringen Voor kleine groepen Een huis vol speelgoed Sinterklaas Waar is Sinterklaas? Sinterklaas en de reuzen Andere vormen Santekraam Expedities Technische gegevens Prijzen en voorwaarden Klein Duimpje Wie zijn wij? Uitgangspunten Contact