Voorstelling. Dit is een gemoedelijke en soms spannende voorstelling waarin Wendy van haar vader al haar huisdieren weg moet doen. Als ze dan een dinosaurus tegen het lijf loopt kan ze de verleiding niet weerstaan het dier toch stiekem mee naar huis te nemen. Daar komen natuurlijk problemen van.
Thema Deze voorstelling beweegt zich voornamelijk rond het thema huisdieren. Toestemming, voederen, verzorgen, verantwoordelijkheid, overlast… Wendy krijgt er allemaal mee te maken. Daarnaast is dit weer een echt Groot Duimpje verhaal. De combinatie van karakters en personages levert een aanzienlijke chaos op, maar als ze elkaar op waarde leren schatten kan deze combinatie heel vruchtbaar zijn. Vader verliest door de dino eerst zijn baan, maar als het dier die nacht een inbreker de stuipen op het lijf jaagt, ziet Wendy plots mogelijkheden. Samen met haar vader en de dino richt ze de dino-bewakings-dienst op, waarna de opdrachten binnenstromen.
Verhaal De vader van Wendy is niet blij met al de dieren die zijn dochter mee naar huis sleept. Zeker als een paar beesten een belangrijk contract vernielen, en hij z´n baan daardoor bijna kwijt raakt, is de maat vol voor hem. Hij eist van Wendy dat ze de dieren vrij laat in het bos. Ze gehoorzaamt hem met frisse tegenzin, maar als ze in het bos een dino tegen het lijf loopt, kan ze de verleiding niet weerstaan het dier mee naar huis te lokken. Ze vermomt hem als vriendje. Vader heeft niets door, al stellen de enorme hoeveelheden koekjes die de dino verorbert Wendy voor aanzienlijke problemen. En dan is er nog de stank die het dier verspreidt. Op een dag komt de slechtziende bazin van vader op bezoek. Ze denkt dat het vader is die avances maakt….
Volgende voorstelling
Vorige voorstelling
Leeftijd: 4 t/m 9 jaar. Duur: ongeveer 50 minuten Hier kunt u klikken voor de de prijs en de technische gegevens Geinteresseerd? Neem dan contact met ons op.
Home Voorstellingen voor kinderen Alle voorstellingen op een rijtje Het eendje dat niet durfde te vliegen Een draak van niks Wendy vangt een dino Wendy en haar poppen Een huis vol speelgoed Wendy en het geheimzinnige doosje Gwenola en de plaaggeesten Het huis der fluisteringen Het kasteel der fluisteringen De Jonkvrouw en de Troubadour Buurman contra Buurvrouw Het masker van Maximus Verstandelijk gehandicapten Alban de voorstelling Alban tussen het publiek Fantasyvoorstellingen Fantasyvoorstellingen op een rijtje Een draak van niks Gwenola en de plaaggeesten De Jonkvrouw en de Troubadour Het kasteel der fluisteringen Voor kleine groepen Een huis vol speelgoed Sinterklaas Waar is Sinterklaas? Sinterklaas en de reuzen Andere vormen Santekraam Expedities Technische gegevens Prijzen en voorwaarden Klein Duimpje Wie zijn wij? Uitgangspunten Contact