Gereduceerde prijs De zorg kampt met steeds krappere budgetten. Daarom spelen we Alban en Alban tussen het Publiek tegen gereduceerde prijs.
Alle leeftijden. Duur: +/- 50 minuten Hier kunt u klikken voor de de prijs en de technische gegevens van deze voorstelling Geinteresseerd? Neem dan contact met ons op.
In het 1e gedeelte zijn we vooral onszelf, maar daarna volgen herkenbare types als Romeo en Julia, en een heks en een draak. Al deze personages vinden het heerlijk om elkaar te plagen en dwars te zitten, en daar vinden ze steeds overtreffende trappen voor. Hierdoor ontstaan eenvoudige duidelijk herkenbare situaties, die in hun visuele overdrijving hilarisch werken. Daarnaast zoeken we een aantal maal samenwerking met het publiek. Er is bijvoorbeeld een accordeonspeelster op wielen, die gaat spelen als je op een knop drukt, of een boef die op de vlucht is voor een agent, en zich tussen het publiek verstopt. Dit is nadrukkelijk geen snoezeltheater. Ons spel is juist levendig, uitbundig en fysiek. En we maken vreselijk veel rommel (die we overigens zelf met een bezem weer opruimen). Wel wordt alle consternatie afgesloten met een ode aan de vriendschap.
Deze voorstelling is speciaal gemaakt voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Alban vertelt geen verhaal, maar concentreert zich rond momenten van contact. Het is een speelse cocktail van eenvoudige slapstick-achtige situaties, afgewisseld met korte momenten van tederheid. Het taalgebruik is eenvoudig en zeer beknopt .
Home Voorstellingen voor kinderen Alle voorstellingen op een rijtje Het eendje dat niet durfde te vliegen Een draak van niks Wendy vangt een dino Wendy en haar poppen Een huis vol speelgoed Wendy en het geheimzinnige doosje Gwenola en de plaaggeesten Het huis der fluisteringen Het kasteel der fluisteringen De Jonkvrouw en de Troubadour Buurman contra Buurvrouw Het masker van Maximus Verstandelijk gehandicapten Alban de voorstelling Alban tussen het publiek Fantasyvoorstellingen Fantasyvoorstellingen op een rijtje Een draak van niks Gwenola en de plaaggeesten De Jonkvrouw en de Troubadour Het kasteel der fluisteringen Voor kleine groepen Een huis vol speelgoed Sinterklaas Waar is Sinterklaas? Sinterklaas en de reuzen Andere vormen Santekraam Expedities Technische gegevens Prijzen en voorwaarden Klein Duimpje Wie zijn wij? Uitgangspunten Contact