Hier kunt u klikken voor de de prijs. Geinteresseerd? Neem dan contact met ons op.
De Santekraam is een partytent van waar uit een we aantal uur achter elkaar een bonte verzameling acts en activiteiten voor kinderen bieden. Aan de hand van gelegenheid, sfeer en leeftijden maken we keuze uit het onderstaande aanbod (2 pagina´s). Deze vorm is bijzonder geschikt voor feesten, braderieën etc.
Ayla de Verschrikkelijke Wie durft het op te nemen tegen Ayla? Je krijgt net zo´n wapen als zij en 2 minuten de tijd. Als je haar sjerp raakt heb je gewonnen.
Bezemvliegles Onder leiding van heks Troelala en haar brommerige assistent Jodokus, kunnen kinderen meedoen aan een training voor bezemvliegen.
Ridder Ruighart Een prinses zal trouwen met de ridder die het land van draken bevrijdt. Maar de enige kandidaat die durft is Ridder Ruighart, een klein opscheppertje dat niet meer dan 20 cm groot is. Ze wil helemaal niet trouwen met dat kleine heethoofdje, maar ja, hij verslaat de ene draak na de andere. Korte poppenvoorstelling.
De Dierendans De dierendans is bedoeld voor de kleinere leden van ons publiek. Hierbij moeten ze steeds een dierenpop herkennen, van een schattige eekhoorn tot een stoere dino. Daarna wordt hen door middel van een vrolijk lied mee te bewegen op de manier van dit dier. “Hoe loopt een pinguin….?”
De Timmerlieden Deze 2 timmerlieden timmeren er lustig op los. Kinderen mogen hen proberen te passeren zonder een klap van de hamer te krijgen. Alleen stoere kinderen worden echt geraakt…
De Ruimtedraak Op een dag landt een ruimtedraak in zijn ruimteschip op aarde. Hij is gek op kusjes geven, maar al die door hem gekust worden veranderen in vreemde voorwerpen. Hier is werk aan de winkel voor Supereendje. Korte poppenvoorstelling.
Technische gegevens Als uitvalsbasis hebben wij een plek van minimaal 4 x 4 meter nodig. Bij een overdekte festiviteit willen we graag beschikken over een zeer nabij gelegen ruimte die kan worden afgesloten, voor opslag en verkleden. Bij een buitenlocatie willen we om diezelfde reden onze auto direct bij de Santekraam kunnen parkeren. Voor de bezemvliegles hebben we meer ruimte nodig, zoals een pleintje of kleine gymzaal. Voor de poppenvoorstellingen hebben we 220 V stroom nodig.
Volgende pagina
Home Voorstellingen voor kinderen Alle voorstellingen op een rijtje Het eendje dat niet durfde te vliegen Een draak van niks Wendy vangt een dino Wendy en haar poppen Een huis vol speelgoed Wendy en het geheimzinnige doosje Gwenola en de plaaggeesten Het huis der fluisteringen Het kasteel der fluisteringen De Jonkvrouw en de Troubadour Buurman contra Buurvrouw Het masker van Maximus Verstandelijk gehandicapten Alban de voorstelling Alban tussen het publiek Fantasyvoorstellingen Fantasyvoorstellingen op een rijtje Een draak van niks Gwenola en de plaaggeesten De Jonkvrouw en de Troubadour Het kasteel der fluisteringen Voor kleine groepen Een huis vol speelgoed Sinterklaas Waar is Sinterklaas? Sinterklaas en de reuzen Andere vormen Santekraam Expedities Technische gegevens Prijzen en voorwaarden Klein Duimpje Wie zijn wij? Uitgangspunten Contact